Torsdag 17 mars är det stor nypremiär för åtta ombyggda ÖoB-varuhus. 

– Vi erbjuder samma låga priser som förut, men i en betydligt modernare och trevligare miljö, säger Johan Sjöhagra, VD på ÖoB. 
 
ÖoB har en stor och växande kundkrets, som inser fördelarna med att handla hos kedjan. Samtidigt vill dagens moderna lågpriskunder ha en positiv upplevelse av besöket. Det ska vara ordning och reda, och lätt att hitta varorna man söker. Kedjan har därför byggt om och moderniserat varuhusen i Skänninge, Kungsbacka, Söderhamn, Norrtälje, Ronneby, Varberg, Visby och Ystad.
 
– Det ska vara trevligt och inspirerande för kunderna att handla hos ÖoB även om priserna är låga. Det är viktigt att våra kunder känner att det är både enkelt och roligt att handla. Men prislappen på varan kommer fortsatt att tala sitt tydliga språk, menar Johan Sjöhagra.
 
ÖoB har de kända varumärkena, men till lägre priser. Utan att snegla på konkurrenterna pressar företaget konsekvent sina omkostnader till lägsta möjliga nivå.
 
– De åtta nu ombyggda varuhusen ingår i en satsning där vi avser att modernisera alla våra varuhus för att möta den moderna konsumentens krav på butiksmiljö. Vår strategi är att alla varuhus ska vara ombyggda inom ett par år, säger Josef Sommarkrans, etableringschef på ÖoB.
 
Det är inte bara dagens prismedvetna konsumenter som gynnas av ÖoB:s lågprisprofil. Även fastighetsägarna har insett vilka fördelar en ÖoB-etablering innebär.
 
– Även om vi nu i första hand satsar på att modernisera befintliga varuhus är vi alltid intresserade av nya lägen, i första hand citylägen i storstad. Vi har sett att ÖoB är ett perfekt komplement till övrig handel. Kunderna vill handla lågpris samtidigt som de uträttar övriga ärenden, säger Josef Sommarkrans. 
 

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta: 

Johan Sjöhagra, VD, tel 070-861 47 84
Josef Sommarkrans, etableringschef, tel 070-304 92 24
« Tillbaka
 

Erichs Communications